Translate

tirsdag 23. april 2013

justin bieber og selena gomez

Justin Bieber (19.Oslo
da han forrige uke gjestet hovedstaden for å holde tre konserter for elleville fans på Telenor Arena.

Men dem som håpet på å få se den unge popstjernens muskuløse tenåringskropp, måtte skuffet innse at 19-åringen fra Canada ikke hadde noen intensjoner om å flekse live.
På Instagram derimot har og avslører at han før Norgesbesøket og verdensturneen har ligget i hardtrening for å bygge muskler.
Bieber lagt ut flere .
Nå advarer Backstreet Boys-medlem Howie Dorough (39), som selv var en av verdens hotteste tenåringer da han var 19 år, Bieber om å beholde skjorten på.

- Dersom jeg skulle gitt han tips ville jeg rådet ham til å ta et par bilder av seg selv med t-skjorten på, sånn at han om 20 år fra nå ikke trenger å angre på alle «baris»-bildene.

Howie og de andre gutta i den verdensberømte gruppen kan i år feire 20-årsjubileum som et av tidenes mest suksessfulle popband.

Men 39-åringen påpeker også at det er erfaringene man opparbeider seg som utgjør dem man til slutt blir:

- Når alt kommer til alt så må vi alle gjennom dem. Det er vanskelig å gå rundt og si «gjør dét og gjør dét». Det er disse erfaringene som gjøre oss til dem vi er.

Det er mulig Bieber faktisk har notert seg tipset til Howie, for da han ankom hotellet sitt i Stockholm mandag formiddag var han heldekket av sorte klær fra .topp til tå

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar