Translate

søndag 16. juni 2013

justin bieber

Paris Jackson og Justin Bieber bor i samme nabolag i Los Angeles, og er blitt gode venner. Men nå kritiserer Paris kompisen for å ikke bry seg om fansen.
 Paris Jackson ble sendt på akutten i forrige uke, da hun prøvde å begå selvmord ved å ta en overdose med piller og å kutte seg selv.  I forrige uke kom sjokkbeskjeden om at Paris Jackson (15), avdøde Michael Jacksons datter.ved hjelp av piller og selvkutting.Nå langer 15-åringen ut mot popstjerne-kompisen Justin Bieber (19), som  hevder at hun nå hater i og med at han ikke har gjort noen forsøk på å advare fans som kutter seg for å vise deres kjærlighet overfor ungpikeidolet.De to har vært gode venner i flere år, men etter at hun
så bilder 
tatt i januar i år, har hun fått et annet inntrykk av 19-åringen, skriver nettstedet videre, og legger til:
Paris har den siste tiden gått igjennom en tung periode, og ifølge en kilde The Sun har snakket med skal selvmordsforsøket ha vært et rop om hjelp fra den unge celebriteten:

- Paris føler at ingen i familien forstår henne og hun føler seg isolert og alene. Hun går gjennom et tøff tid, men vi tror ikke at hun ønsket å ta sitt eget liv, men at det var et rop om hjelp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar