Translate

tirsdag 26. mars 2013

miley Cyrus 27.03.13

Miley Cyrus og Liam Hemsworth er to av Hollywoods mest populære kjendispar. De siste månedene har det versert rykter om at forholdet henger i en tynn snor.
Liam skal ifølge forskjellige nettsteder ha vært utro mot Miley med «Mad Men»-stjernen January Jones (35), mens Miley skal ha hatt en affære med «Gossip Girl»-kjekkas Ed Westwick (25).
Forrige uke la derimot Miley ut et bilde av seg seikledd en grå «onezie», og med den gigantiske diamantringen på ringfingeren:
lv på Det er et «onezie»-party (for én)!», skrev hun og hentydet til antrekket - men det var derimot det faktum av at hun har tatt på seg ringen igjen som vekker størst oppsikt.
Dermed er bryllupet mellom de to stjernene igjen under planlegging. Men paret har fremdeles  Etter en fire ukers pause, dro Liam tilbake til Miley for å snakke ut om problemene, sier en kilde til
 Han fikk en mulighet til å tenke over problemene når han var i Australia og innså at han ikke kunne være uten Miley og ønsker å gjøre alt for at forholdet dere i mellom skal fungere. De satt seg ned og snakket ut om alt sammen. Liam og Miley har begge dominante personligheter og kan være ganske sta. Til slutt innså de at det beste de kunne gjøre var å lytte til hverandre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar