Translate

lørdag 30. mars 2013

justin bieber

 Popstjernen Justin Bieber (19) vil,bli arrestert for å ha spyttet på ifølge bli arrestert for å ha spyttet på en nabo. I hvertfall hvis politiet får det slik de vil.
Bieber skal ha spyttet naboen rett i ansiktet og truet med å drepe ham, etter at naboen klaget på sangerens bilkjøring. Justin skal ifølge vitneutsagn ha kjørt opp i mot 160 kilometer i timen i et lukket nabolag.

- Du kan ikke kjøre slik som dette! skal naboen, en 47 år gammel forretningsmann, ha skreket til popstjernen Bieber skal da ha bedt mannen om å pelle seg vekk, spyttet han i ansiktet og sagt:
Politiet har nå sett seg lei på sangerens Justin har tidligere fått flere fartsbøter, vært i slosskamper, kommet med trusler Politiet hevder ifølge nettstedet at dette er et mønster som tilsier at sangeren nå kan være på vei til å bevege seg nærmere mer alvorlige kriminelle handlinger og 
før det kommer så langt. De mener også at trenger hjelp til å takle sinne sitt.Biebers nabo har levert en anmeldelse til politiet og krever at popstjernen blir dømt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar