Translate

søndag 7. juli 2013

Michael Jackson

Jeg sluttet da jeg fikk vite sannheten
Michael Jackson anklages for å ha kjøpt seg fri fra pedofilianklagene
Popkongen Michael Jackson var elsket av millioner av fans verden over, som støttet ham
da han i 2005 ble anklaget for å .Artisten ble senere frifunnet.
Nå har derimot nye opplysninger blitt offentliggjort.Ifølge  skal Michael Jackson ha betalt rundt 240 millioner kroner for å få flere av de unge guttene til å holde munn.
Avisen hevder å ha fått innsyn i flere hemmelige FBI-rapporter.
FBI-rapportene inneholder flere tusen sider med opplysninger fra privatdetektiver, referat fra samtaler og timesvis med lydopptak, satt sammen av etterforskeren Anthony Pellicano. Pellicano ble
 i sin tid ansatt av Jackson for å få anklagene til å forsvinne.


I rapportene avsløres det blant annet at popstjernen skal ha betalt rundt 240 millioner kroner til unge gutter for å få de til å holde munn om overgrepene. Blant annet forteller Jacksons tidligere butler Philip LeMarque og kona Stella, i et opptak gjort i 1993, om hvordan skuespilleren Marlon Brando alltid var mistenksom overfor Jackson.

- Han så alltid Michael plutselig forsvinne med alle barna. Brando sa: «Hva gjør Michael med barna?»Rapportene kommer bare dager etter at Wade Robson (30) fortalte i en rettsal i Los Angeles, om hvordan ha selv skal ha blitt utnyttet av den avdøde popkongen.

Pellicano, som sitter i fengsel, sluttet å jobbe for Jackson og sa i et intervju fra fengselet i 2011 at han sluttet da han fant ut hva Jackson egentlig hadde gjort.

- Jeg sluttet da jeg fikk vite sannheten, sa Pellicano ifølge Radaronline.com.

Etterforskeren, som ikke navngis hos  forteller at anklagene mot popstjernen strømmet inn på kontoret.

- Jeg har aldri jobbet med en sak med så mange ofre. Minimum 24 barn fikk penger for å holde munn, sier kilden til Sunday Mirror.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar